Bo Bromberg Olsen

Bo er en erfaren certificeret psykoterapeut, specialiseret i chok og traumer. Hans tilgang fokuserer på integrationen af krop og sind for at fremme heling og selvindsigt.

Her er nogle nøglepunkter i hans arbejde:

  • Krisecentre og akutteam: Bo har betydelig erfaring med at støtte mennesker i akutte kriser, hvilket gør ham til en værdifuld ressource i krisetider.
  • Socialpsykiatri og dobbeltdiagnoser: Han arbejder med komplekse psykiatriske tilfælde og hjælper klienter med at håndtere flere samtidige udfordringer.
  • Projekt- og teamledelse: Bo's ledelseserfaring sikrer en struktureret og effektiv terapeutisk intervention.
  • Undervisning og supervision: Gennem undervisning på psykoterapeutiske uddannelser bidrager han til uddannelsen af fremtidige terapeuter.
  • Mindfulness og kropslig nærvær: Han anvender mindfulness til at styrke klienternes kontakt med deres krop og reducere psykisk stress.

Bo's arbejde er dedikeret til at hjælpe mennesker med at genfinde balance og klarhed i deres liv gennem en dybere forståelse af krop og sind.

Foto hjemmeside 2024

Medlem af MPF

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Foreningen er en interesseorganisation for professionelle, erfarne psykoterapeuter med det formål at sikre kvaliteten af psykoterapeutisk arbejde.

dansk-psykoterapeut-forening-709w-429h

Underviser fremtidens psykoterapeuter

Jeg synes at det kropslige element er så vigtig en del af menneskers heling, at jeg har valgt at dele ud af min viden til fremtidens psykoterapeuter. Jeg underviser i kropspsykoterapi og misbrug på PUC (Psykoterapeutisk Uddannelses Center) 

Læs mere om PUC-KBH her

TreeSlim-150x150